Followers

Thursday, June 3, 2010

Gimme Food on Flights

Hye dear readers. Project alpha kembali lagi. I nak join untuk kali ini. Tajuk kali ini ialah “Gimme Food on Flights” iaitu, hidangan apakah yang saya inginkan sewaktu dalam penerbangan? Sudah semestinya saya inginkan makanan yang lazat seperti spaghetti berserta aiskrim yang di saluti coklat. Tidak dapat aku bayangkan betapa lazatnya menikmati hidangan yang enak. Walaubagaimanapun, spaghetti sesuai untuk mengelakkan perut terasa terlalu penuh jika di bandingkan dengan nasi atau makan berlemak yang lain. Bagi pencuci mulut pula, aiskrim sesuai untuk saya yang sukakan sesuatu yang sejuk dan nyaman. Alangkah enaknya menikmati spaghetti bersama aiskrim coklat. Nyum…nyum..sungguh seronok dengan menikmati hidangan sambil melihat keindahan tempat yang ingin di terokai.

Aiskrim coklat adalah kegemaranku. Oleh kerana itu, di mana jua saya berada, aiskrim coklat menjadi pilihan saya. Spaghetti juga salah satu makanan kegemaran saya. Di sertakan dengan bebola ikan dan makan bersama spaghetti. Sos yang sedap juga menjadi nikmat apabila makan bersama spaghetti. Sangat sedap apabila menikmatinya bersama teman-teman tersayang. Dengan kegembiraan menaiki kapal terbang Mas. Sangat mengagumkan. Mas adalah pilihanku apabila ingin pergi bercuti ke destinasi-destinasi pabila tiba waktu percutian. Layanan yang di berikan sangat memberangsangkan. Disebabkan itu saya memilih Mas kerana saya boleh memilih hidangan yang lebih menarik dan lazat untuk di nikmati semasa menaiki Mas. Layanan diberikan istimewa disebabkan itu saya memilih hidangan yang lazat seperti spaghetti pilihan saya dan aiskrim yang di saluti coklat.


Aiskrim chip coklat yang memukau:-)

Enjoy this video from episode 43 to episode 46

EPISODE 43EPISODE 44EPISODE 45EPISODE 46Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

1 comment: