Followers

Wednesday, April 14, 2010

*_* Editing Blog *_*

Hye dude:-)
huhu...hehe...
haha...
ni satu lagi kesah...pagi tadi i pergi keje tak saing ayah because i nak pergi bank balik keje nnti...
so,i drive sendiri...
kul 7 lebih i da keluar rumah...
biase la kan...kene la keluar awal sebab jalan jem nanti..
then sampai je tempat keje,macam biase la i nak buang saham..
hahaha...
pegi je tempat tuttttttttttttt.....
tibe-tibe tengok x boleh flush la pulak..
terbantot hasrat i nak tutttttttttt...
heheheheh....
erm then x de jalan lain i buang jela...
tapi lepas dah boleh flush la...
lepas tu,diorang ajak pergi breakfast...
sekampung pergi...seronok beb...

On The Way Nak g Breakfast:-)
kecoh sekampung.hahaha

sampai kedai makan i order soto..
perkh sedap soto dia..lepas makan,,
bergambar pulak...
hoho

umi kirim aku belikan dia makanan...
balik dari breakfast...
ape lagi..
online la..
hah..
punye la bersemangat ni..
actually hasrat nak buat artwork design...
da siap cari gambar semua kat internet...
tibe-tibe bukak je blog terus bersemangat nak edit blog plak..
so ,keje artwork tadi da tergendala..
arini eja duduk sebelah aku...
dia jadi mentor aku untuk megedit blog ni...
cantik tak??
cantik kan..
hehe...
i like it...
sweet sangat...
thanks eja...
nanti tolong lagi ea....
huhuhu...
sampai petang sibuk megedit blog ni sampai la berjaya....
kikikiki...
happy tgk blog da cantik...
so,kepada semua follower-follower kt luar sana...
don't forget to add ang follow my blog..
check it out yowwwwwwwwww...

2 comments:

  1. oic dh buang terus g mkn ker ?
    dh basuh tgn ker? Kikikikiki :p

    ReplyDelete