Followers

Saturday, April 10, 2010

*Muka Tak Malu.....


Guys,you know that....
today, i was not ashamed face...
you know why???
hahahaha...
malu plak nak cakap...
because that,,,
i tanya semua member-member i kt facebook diorang ada blog tak...
hahah....
x malu kan...
hmmmm...
biasa la...
orang kalau da malu bila jadi peramah terlebih la pulak...
selamat diorang semua layan i..
kalau tak,bengang la i di buatnya...
haha...
neway sekarang i da dapat ramai gak la follower...
tapi still tak puas hati lagi...
nanti bila ada time free lagi,i cari la lagi fren ramai-ramai..
neway yang da jadi fren i kt blog ni,,don't forget to follow my story in my simple blog...
kalau nk cari sampai satu hari ni pun tak boleh abis cik oi...
then keje-keje lain semua tak buat nanti tau....
so,i akan update i punya blog ni bila-bila i free ok...
ok guys...
keep in touch...
yehaaaaaaaa!!!!!

6 comments:

  1. amboi2,,,
    rmai nye kwn dye :)
    xley jd nih!
    kte kne lwn akak
    HEHEH

    ReplyDelete
  2. eja:>hehe...ala still x rmai la eja...
    x puas ati lagi ni..
    hukhuk:-(
    akak akan berusaha...
    hehe..

    mal7:>follow me ok...

    ReplyDelete
  3. i'll follow u and i'll be there if u need me dear :-)

    ReplyDelete
  4. lor..
    give me your link,then i follow u..
    this is my link...
    http://mechickolatino.blogspot.com
    u add me ok..
    TQ

    ReplyDelete
  5. i using wordpress la dear..
    xde add mcm bloger but i dh save ur link so sng i nk g ur page... * - &

    ReplyDelete