Followers

Saturday, April 17, 2010

Tidur Tak Lena

Assalamualaikum..
Guys nak tau tak...
kisah semalam..
tak lena tidur i di buatnya..
mana tak nya...
i tidur awal sikit la dalam pukul 11pm..
sebab tak ada pape nak buat malam tadi..
nak online pun tak boleh sebab broadband tak topup lagi...
so,i tido jela awal...
erm da sedap-sedap tido,,,,
tiba-tiba my mom kejut dia cakap handphone i berbunyi...
then i bangun memang handphone i berbunyi pun...
i tengok no KL keluar..
i tak tau la sapa...
dah la time 2 pukul 4am..
fuh..
cuak rasanya nak angkat...
tapi i terpaksa angkat jugak..
bila i angkat,,
i terdengar suara lelaki..
erm i terpikir-pikir siapa ek..
pastu i terus letak...
start dari calling 2,i terus tak boleh tidur..
banyak perkara yang i terpikir...
macam-macam la sampai i rasa tak sedap hati...
i terpikir trauma i masa ada lagi sejak rumah i kene masuk perompak..
terngiang dekat telinga i..
pintu bilik semua da kunci..
then i try nak call akak i,,
tapi dia tak angkat...
maybe dia tido la kot..
i nak tanya la dekat dia,ada ke call i..
sebab dia kan duduk kat KL...
mana la tau kan...
tapi jaoh gila la i pikir sampai ke situ..
tapi betul...
i betul-betul takut tido malam tadi..
dah la baru jek lepas baca kt paper tentang kes rumah kat kangar pulai kena masuk perompak...
then kena rogol pulak tu..
lagi la i takut..
astagfirullahhalazim...
jauh kan la YA ALLAH....
tapi i masih lagi tertanya-tanya la siapa yang nak call i pukul 4am tu..
erm mudah-mudahan tak ada apa-apa yang buruk..
Amin........
nasib baik lama-lama i dapat jugak tido..
alhamdulillah i bangun dengan tenang...

1 comment:

  1. Fuhhh gila haaa...
    cian nya u nie...

    ReplyDelete